Na konci vypršení vypršení po semestru intenzivních studií mnoho vysokoškolských studentů absolvovalo zkoušku a získalo vlastní přepisy.Někteří studenti na sociálních platformách uvedli, že jejich univerzity poslaly své přepisy svým rodičům a okamžitě přitahovaly pozornost a nadšené diskuse o Netizens.Někteří Netizens se domnívají, že přístup k odesílání přepisů je nadměrně intervence vysokoškolských studentů a někteří lidé si myslí, že se jedná o společné vzdělávání domácích škol.

Proč způsobují přepisy vysokých škol kontroverzi?Na jedné straně, aby viděli, že vysokoškolští studenti jsou odlišní od studentů základních a středních škol, jsou již dospělí, mají nezávislou osobnost, mají nezávislé myšlenky a mají také pocit odpovědnosti. .Přepis dlouhodobého e -mailu chudých spolužáků může studentům způsobit potíže.Na druhé straně by však rodiče měli mít právo znát úspěchy svých dětí u svých dětí.Zároveň bychom měli vidět, že někteří vysokoškolští studenti mají špatnou disciplínu a výsledky testů opakovaně visí. že všichni nejsou ochotni vidět.

Vysoká škola posílá přepis rodičům. Školy potřebují?

Existují pouze školy bez rodin nebo pouze rodin a bez škol.Naše vzdělání je kdykoli neoddělitelné z domácích škol.Základní vzdělání fáze základního vzdělávání je vysoce ceněné a má významné výsledky, zatímco fáze vysokoškolského vzdělávání v domácí -školní synergii je v trapnější situaci kvůli vlivu mnoha faktorů.Na jedné straně mají školy i rodiny silnou ochotu provádět domácí vzdělávání.Obě školy i většina rodičů si mohou uvědomit důležitou roli domácího vzdělávání a touží po vysoce kvalitním domácím vzdělávání.Na druhé straně zmatek a zmatek metody chovu v domácnosti a škole.Jak správně provádět spolupráci -škola je bezpochyby výzvou, které musí univerzity čelit.

Je zřejmé, že vybudujte komunitu komunit -školních společenství, které mohou plně respektovat subjektivitu vysokoškolských studentů a maximalizovat vzdělávání lidí a mají dlouhou cestu.Domovská a školní vzdělávání je proces dvou cest mezi školami a rodinami. vzdělávání a efektivní komunikace.

Je třeba vidět, že pokud rodiče pouze jednostranně dostávají informace pasivně bez diverzifikovaných zpětné vazby, pak, když se problémy studentů hromadí vážně, mohou rodiče tlačit povinnosti těchto problémů do školy, což bude stimulovat inspiraci, která bude inspirovat, která bude inspirovat Konflikt mezi domovem a školou.

Kromě toho jsou vysokoškolští studenti nejen vzděláváni, ale také jsou samoukatoři.Pro vysokoškolské studenty s vysokou sebevědomí a vysokou nezávislostí, bez jejich aktivní účasti na interakci domácí a školy, je to jejich nedůvěra, neúcta a neshoda.Místo toho, aby se ptali na své názory a své domovy a školy, které uznali, nemohli dosáhnout cíle spolupráce.

S rozvojem The Times se pozornost rodičů na vzdělávání dětí zvyšuje a vyšší a rychlý rozvoj nástrojů okamžité síťové komunikace umožňuje rodičům pohodlněji porozumět a věnovat pozornost aspektům školy pro děti.Účast rodičů však musí také pochopit, jinak může jejich dětem přinést nehmotný tlak a zátěž.Děti jsou nezávislým jednotlivcem.To vyžaduje, aby rodiče změnili své myšlenky, plně respektovali a důvěřovali svým dětem a přeměnili „nadměrnou účast“ na „přiměřenou účast“.Komunikační kanály by měly být také odblokovány mezi domovem a školou, můžeme zlepšit komunikační mechanismus, obohatit interaktivní obsah, porozumět, respektovat se navzájem, navzájem se navzájem spolupracovat a společně pomáhat růstu vysokoškolských studentů.

(Autor je učitelem marxistické vysoké školy Henan University of Technology)

Similar Posts