Fanklub New York City Football Club je fanouškovská organizace fotbalového klubu New York City. Klub byl založen v roce 2015 s cílem poskytnout fanouškům NYCFC platformu pro komunikaci, interakci a podporu týmu.

V současné době má klub více než 1 000 členů z celého světa. Klub pravidelně pořádá různé akce, včetně setkání fanoušků, výletů a charitativních akcí. Klub se také aktivně zapojuje do komunitní práce týmu, který poskytuje fotbalové tréninky a vzdělávání dětem v New Yorku.

Hlavními cíli klubu jsou

Poskytovat fanouškům NYCFC platformu pro navazování kontaktů, interakci a podporu týmu.
Pořádat akce, na kterých se fanoušci mohou dozvědět více o týmu a fotbale.
Přispívat komunitě NYCFC aktivní účastí na komunitních aktivitách týmu.
Klub v současné době provádí nábor nových členů. Pokud jste fanoušky NYCFC a rádi byste se k této dynamické a nadšené skupině připojili, navštivte webové stránky klubu nebo stránky sociálních médií, kde najdete další informace.

Níže uvádíme některé konkrétní akce klubu:

Klub pořádá pravidelné fanouškovské večírky, na kterých se mohou fanoušci sejít, aby společně sledovali zápasy, vyměňovali si názory a sdíleli radost z týmu.
Výjezdy: Klub pořádá pravidelné výjezdy pro fanoušky, kteří se mohou osobně zúčastnit venkovních zápasů.
Charitativní akce: Klub se pravidelně účastní charitativních akcí, jejichž cílem je poskytnout fotbalový trénink a vzdělání dětem v New Yorku.
Komunitní práce: Klub se aktivně zapojuje do komunitních prací týmu a přispívá tak k rozvoji newyorské komunity.
Klub poskytuje NYCFC silnou podporu a motivaci. Pomáhají týmu dosahovat velkých úspěchů a přispívají k rozvoji newyorské komunity.