Ranskan kapteeni Kylian Mbappe sanoi, että naamion päällä pelaaminen on „täysin paskaa“, kun hän valmistautuu johtamaan joukkueensa maanantaina 2024:n 16. EM-otteluun Belgian kanssa.

25-vuotias hyökkääjä sai nenämurtuman törmäyksessä, kun joukkue voitti 1-0 Itävallan turnauksen avausottelussa.

Hän missasi 0-0-tasapelin Hollannin kanssa, mutta palasi ja teki maalin auttaen Ranskaa tasoimaan 1-1 Puolan kanssa.

Mbappe käytti suojanaamaria pelin aikana, mutta sanoi tuntevansa olonsa epämukavaksi.

„En odottanut tätä, mutta on kauheaa pelata maski päällä“, Kylian Mbappe Jalkapallo pelipaita sanoi ennen Düsseldorfin ottelua Belgiaa vastaan.

„Olen vaihtanut (naamion), koska joka kerta jokin ei näytä oikealta.

„Se on todella vaikeaa. Se rajoittaa näköäsi ja hiki tukkeutuu, joten sinun on otettava se pois päästäksesi sen ulos.

„Aina kun voin ottaa sen pois, otan sen pois, mutta minulla ei ole vaihtoehtoa. Se on tapa, jolla pelaan. Voin pelata vain niin.

„Se on todella ärsyttävää, mutta minun täytyy silti kiittää tätä naamaria.“

Kylian Mbappen maali Puolaa vastaan ​​oli rangaistuspotku, mikä tarkoittaa, että Ranska ei ole vielä tehnyt maalia avoimesta pelistä tässä turnauksessa.

„Tämä ei ole enää lohkovaihe“, valmentaja Didier Deschamps sanoi. „Tämä on uusi kilpailu liigassa.“

„Sinun on oltava tehokas. Voittaaksesi pelejä sinun on tehtävä maaleja. Sitä ei voi tehdä napsauttamalla sormia, sinun on siirrettävä kohdistin [lähempänä maalia].“

Molemmat joukkueet kohtasivat vuoden 2018 MM-kisojen välierissä, ja Ranska voitti 1-0 ja vei pokaalin kotiin.

Mbappe: Naamiolla pelaaminen on liian huonoa

Belgia sijoittui Ranskan tavoin lohkon toiseksi ja varmisti nousun 0-0-tasapelillä Ukrainan kanssa.

Osapuolet eivät ole vielä pääsemässä kuntoon, mutta Belgian valmentaja Domenico Tedesco uskoo, että heidän luomansa mahdollisuudet tarkoittavat, että heidän omaisuutensa kääntyy.

– Kolmen ensimmäisen pelin aikana luomiemme mahdollisuuksien laatu ja määrä on ollut uskomatonta, hän sanoi.

„On uskomatonta, että olemme tehneet vain kaksi maalia kolmessa pelissä, ja niin teki myös Ranska, mutta se on jalkapalloa.“

Belgialaiset fanit buusivat 0-0-tasapelin jälkeen Ukrainan kanssa, mutta keskikenttäpelaaja Aurel Mangala luottaa siihen, että kannattajat tukevat heitä maanantain ottelussa.

„Uskon, että asia on selvitetty“, hän sanoi.

„Ymmärrän reaktion. Olemme kaikki turhautuneita. Nyt edessämme on uusi peli ja toivon, että kaikki fanit seisovat puolellamme ja käytämme mielikuvitustamme.“

Joukkueen uutisia
Mba käytti suojanaamaria koko 90 minuutin ajan ja teki maalin Puolaa vastaan, ja hän todennäköisesti aloittaa uudelleen.

Antoine Griezmann oli tuossa pelissä penkillä, ja Deschamps saattaa haluta tuoda hänet takaisin aloitussarjaan.

Dodi Lukebakio palaa Belgian joukkueeseen pelikiellon jälkeen.

Kuinka seurata Ranska vs. Belgia
Ottelu alkaa klo 17:00 BST ja esitetään suorana ITV:llä.

Ottelun koko kommentit lähetetään suorana BBC Radio 5 Livessä ja BBC Soundsissa, ja tekstipäivitykset ovat saatavilla BBC Sportin verkkosivuilla ja sovelluksessa.

Vastaa tiedot
Tämä on 76. Ranskan ja Belgian välinen kohtaaminen. Belgia on Halvat Ranska Jalkapallo pelipaidat historian eniten kilpaillut kilpailijat, sillä se on kohdannut lähes kaksi kertaa niin monta kertaa kuin mikään muu joukkue (39 Italiaa ja Sveitsiä vastaan). Belgia puolestaan ​​on kohdannut Alankomaiden vain useammin (129) kuin Ranskan.

Ranska oli voittanut kaikki neljä edellisestä suuresta turnauksestaan ​​Belgiaa vastaan ​​(MM- ja EM-kisat), tehden 13 maalia ja päästäen vain kolme. Heidän ainoa edellinen kohtaamisensa Euroopan Cupissa oli 40 vuotta sitten vuonna 1984, jolloin Ranska voitti lohkovaiheissa 5-0, Michel Platini teki hattutempun, Alain Giresse ja Luiz ·Fernandez tekivät maalin ja Ranska voitti ensimmäisen Euroopan Cupin pokaalin. .

Ranska teki vain kaksi maalia EM 2024:n lohkovaiheissa, mikä on sen vähiten maalinsa suurturnauksen lohkovaiheissa sitten vuoden 2010 MM-kisojen (yksi). Kaksi heidän maaleistaan ​​tuli Itävallan Max Woberin omasta maalista ja Kylian Mbappen rangaistuspotkusta, ja heillä oli 47 ei-rangaistusyritystä ilman maalintekoa.

Belgia on päässyt EM-sarjan pudotuspeleihin kolmatta kertaa peräkkäin, sillä se on päässyt puolivälieriin sekä vuonna 2016 että 2020. Sen jälkeen kun Red Devils hävisi Brasilialle (0-2) vuoden 2002 MM-kisoissa, se on voittanut viimeiset neljä viimeistä 16 otteluaan suurissa turnauksissa (MM/Europe Cup).

Similar Posts

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *