Co si o této věci myslí všichni?Včera jsem viděl video o Douyinu, které mluvilo o čínské medicíně.Slovo „věda“ přinutila tradiční čínskou medicínu do zoufalé situace, je to opravdu „averze rodiny je rychlá“
Klíčový bod problému
Klíčový bod problému spočívá v slově, jako je „věda“.Co je to věda?Definice vědy v 360 encyklopedii je tato: „Věda odkazuje na vědu a studium a poté odkazuje na studium různých znalostí prostřednictvím rafinované klasifikace (jako je matematika, fyzika, chemie atd.) Za vzniku postupně úplného znalostního systému. Jedná se o obecný název pro znalostní systém průzkumu a výzkumu lidského systému průzkumu a výzkumu. “
Tato definice je nesprávná v konceptu Západu. A nazvat tento výzkumný model „Science“.Jakmile byla velká otázka, kdy se jednoho dne prohloubily léky na lidský výzkum, když se prohloubily atom, elektronika a dokonce i menší struktury, je to, že západní výzkum se nyní stal „nevědeckým“?
Výše uvedená -cesta logika západního uvažování má trochu protichůdné místo, ale chce jen říct, aby dokázal, že „věda“ v západním porozumění není posvátnou nejvyšší pravdou.Nepochybujeme o jeho správnosti, ale nakonec nemůžeme plně popřít jinou korektnost.Abychom usnadnili naše porozumění a chaos, můžeme vědy na Západě nastavit jako vědu v úzkém smyslu a relativně vědu v širokém smyslu.
Široká vědecká perspektiva
Široká vědecká hlediska neomezuje specifické metody a směry výzkumných věcí.V tomto případě není obtížné pochopit hodnotu čínské medicíny.Čínská medicína i západní medicína mají svůj vlastní kompletní výzkumný systém.
Nová výzkumná metoda západní medicíny poskytla západní medicíně velké množství nových znalostí a metod k léčbě různých onemocnění a čínská medicína je omezena počtem a typy celkových druhů a látek přírody a nové objevy jsou vzácné.Stále však existuje situace.
Abyste zde vytvořili další předpoklad, připojte se k jednomu způsobu, jak vytvořit nový druh, a kultivovat nový druh v prostředí, které jsme vhodný pro přežití nebo nevhodné prostředí. Někteří z nich se mohou rychle proměnit v metodu pro léčbu lidských chorob.
PLNĚTE PLAVU LIDSKÉHO BRAINU
Směr výzkumu západní medicíny lze snadno nahradit stroji a směr tradičního výzkumu čínské medicíny je velmi obtížné nahradit stroji.Čínská medicína hrála z nějakého dalšího medicíny na vysoké úrovni lidského mozku.Například, když vidíte mrtvolu, můžete rychle získat mrtvolu, které jsou mrtvoly používány k používání tradiční čínské medicíny a praxe západní medicíny je získat mrtvolu zvířete po sérii analytických testů.
V procesu je problém se správnou mírou, existují také ekonomické problémy a stále existují problémy času a systému.Neexistuje žádný velký problém v nesprávném systému čínské medicíny. , ale také dokazuje, že v čínské medicíně existuje medicína čínské medicíny.
Život člověka je krátký, ale dlouhá řeka lidských bytostí je dlouhá.Ve skutečnosti to každý zažil v nemocnici.
Budoucnost medicíny
Říká se: člověk, který ve své mysli dokáže pojmout dvě myšlenky, je mocný člověk.Tradiční čínská a západní medicína je v současné době lékařskou metodou dvou systémů.Tradiční čínská medicína se může poučit z myšlení západní medicíny, aby posílila kvantifikaci, zdokonalení a charakteristiky při léčbě nemocí.
Zpráva/zpětná vazba
Similar Posts